Начало
MITCam-Control System
За приложение в домашната автоматизация и бизнеса за управление на: осветление, врати, бариери, климатици, поливни системи и мн.други. За дистанционно пускане и спиране на всякакви електрически устройства и системи. Системата се интегрира лесно и бързо към съществуващата домашна и фирмена локална мрежа, без специализирана помощ.

MITCam-Control e малка система за дистанционно видео-наблюдение и управление на работата на до 8 различни устройста в дома и бизнеса, през съществуващата локална WiFi-мрежа.

Системата се състои от:

1.   MITCam-Control - модул за наблюдение и управление, представляващ уеб-сървър с камера. Достъпът до този модул се осъществява чрез смартфон, таблет или компютър, с някой от популярните браузери (IE,Edge,Chrom,Mozilla,Opera). Не се изисква инсталирането на никакви приложения(апликации). Въвеждайки мрежовия адрес на модула(пр.192.168.x.x), ще видите изображение от камерата и 8 бутона за управление на различни (от 1 до 8) релейни модула тип: Shelly или Sonoff. Можете да имате достъп до този MITCam-Control уеб-сървър и през Интернет за наблюдение и контрол.

    

Изисквания към монтажа и настройката на модулът MITCam:

-     трябва да е разположен в обхвата на WiFi мрежата;

-     изисква само захранване от 220 волта през адаптор;

-     настройва се чрез Bluetooth на смартфона.

Характеристики:

§  Модел: MITCam-Control

§  Размери: 70х60х30 мм

§  Радио протокол: WiFi 802.11 b/g/n

§  Захранване: 240V AC, 50/60 Hz през адаптор;

§  Работна температура: -20 ° C ~ 40 ° C

§  Работна честота: 2400 2483,5 MHz

Обхват: до 50 метра на открито; до 30 метра на закрито

   

     Управляващи релейни модул– тип Shelly или Sonoff. Чрез тези модули можете да управлявате (включвате/изклювате или стартирате/спирате) различни електрически уреди и механизми (осветление, врати, щори, поливни системи, климатици и много други) и същевременно да наблюдавате работата им с камерата. Модулите Shelly и Sonoff са компакти и удобни за вграждане и лесни за свързване към съществуващата електрическа инсталация.


Характеристики:

§  Модел: Shelly 1, Sonoff R2

§  Размери: 41х36х17 мм  / 90x38x24 мм

§  Радио протокол: WiFi 802.11 b/g/n

§  Захранване: 100-240V AC, 50/60 Hz; 12-60V DC

§  MAX натоварване: 16A/240V

§  Работна температура: -20 ° C ~ 40 ° C

§  Работна честота: 2400 2483,5 MHz

Обхват: до 50 метра на открито; до 30 метра на закрито

 

Приложения:
 
Като входна камера за наблюдение и управление на електронна брава/система на вратата – можете да наблюдавате входа и при позъняване/обаждане да видите кой звъни и да му отворите врата, портал, да включите и изключите осветление ,без да ставате от канапето си. Същевременно  и сами (вие и вашите близки) да си отключите вратата и осветление при влизане/излизане.
Включвате и изключвате на осветлението в до 8 различни сектора в офис, търговски, складови и производствени помещения.
Наблюдение и управление на поливната ви система с до 8 канала за напояване.
   
Наблюдение от растояние на домашните ви животни и любимци с управление на хранилки, поилки, вратички, осветление, отопление и други.
За контакти:  smih@mail.bg
Начало