СМИК - специализирани kомпютърни системи и софтуер

   Дейността на нашата е фирма е разработка, производство, внедряване и поддържане на специализирани компютърни системи и софтуер по поръчка,  Интернет/Интранет приложения и консултантски услуги.
Основният ни състав е с 35 годишен опит в развойната дейност и с годините сме доказали потенциала и опита си в разработката и  изграждането на цялостни решения за нашите клиенти: реализиране на специализирани компютърни системи, бизнес софтуер, развлекателни системи и програмно осигуряване.
   
 
  Разработка на софтуер
 
   Вярваме, че всяка организация е уникална единица, както и нейните потребности и проблеми. Затова отделяме специално внимание на всичко и на всеки клиент и партньор. Ние разработваме програмни решения, които посрещат специфичните нужди на нашите клиенти.
  Уеб базирани приложения
 
   Разработваме широк диапазон от Интернет/Интранет решения, които работят в полза на Вашия бизнес и за успешна изява на пазара - от малък презентационен сайт до Интернет магазин с информация за голям брой стоки, поръчки, разплащания в реално време и други. Нашите разработки позволяват сигурна работа на отдалечено работно място с данни от корпоративната мрежа.

 
  Специализирани системи
 
   Разработваме специализирани компютърни системи за решаване на конкретни задачи - контрол на достъпа и отчитане на работното време, наблюдение и контрол на технологични процеси, управление на обществени терминали (KIOSK), управление на склад/ магазин/ ресторант, паркинг системи, системи за регистрация, системи за услуги и много други по задание на клиента.